Agenda
 
 
 
 
Converses per desactivar estats d'ànim de baix rendiment
 
De quina manera la nostra capacitat de conversar efectivament serà un aspecte estratègic. 23 setembre, Barcelona.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Novetats en la normativa
 
Obligacions de registre de jornada
 
Una sentència de l’Audiència Nacional estableix l'obligació de l'empresari de preveure un sistema de registre diari de la jornada. 20 juliol, Barcelona.
 
Més info
 
 
 
 
Certificació SGE 900
 
Presentació del Programa de Direcció General de Pimes
 
La primera i única acreditació d'expert en direcció general de pimes per a la gestió experta d'empresa i la presa de decisions. 26 juliol, Barcelona.
 
Més info
 
 
 
 
Viatge empresarial
 
Aterrem a Xile
 
Xile és actualment l’economia emergent més ben valorada de la regió de Llatinoamèrica i una de les més reconegudes a nivell global. 14-17 novembre, Santiago de Xile.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Multes de trànsit
 
Ara tens la millor defensa!
 
Ara tens descomptes en recursos de multes. Et gestionem el rastreig al BOE, la identificació i la gestió de devolució. Consulta'ns sense compromís.
 
 
 
 
 
 
 
 
Transport i emmagatzematge
 
Logística
 
Amb 400 vehicles propis, 50.000 m2 d'emmagatzematge i un gran equip d'especialistes, oferim un servei personalitzat i adaptat.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.