PIMEC
 
 
 
 
 
Si ja coneixes el nostre Sopar anual, en el decurs del qual lliurem els PREMIS PIMES 2016, segur que estàs desitjant assistir-hi. Doncs no cal que esperis més; a partir d’ara, ja pots reservar la teva plaça.
Si no hi has assistit encara, no te'l pots perdre!
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dilluns 20 de juny de 2016
19:30 hores
Reserva't la data!
 
 
 
 
 
 
 
 
Museu Nacional d’Art de Catalunya
Sala Oval - Montjuïc
Com arribar-hi
 
 
 
 
 
 
Tant si t’has presentat als Premis Pimes 2016 com si no, t’esperem el proper 20 de juny a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, en una nit solidària en què els empresaris es reuneixen per contribuir a la tasca de la Fundació PIMEC.
 
 
 
Edició 2015
 
 
 
 
Aquest any els nostres Premis Pimes celebren el seu 29è aniversari. Es van iniciar al 1987 com a reconeixement a la contribució anònima dels petits i mitjans empresaris catalans al desenvolupament econòmic i social del nostre país. El sopar dels Premis Pimes d’enguany serà presidit pel Molt Honorable Senyor Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya.

Els Premis Pimes continuen apostant per la solidaritat amb els empresaris i empresàries i les persones autònomes que han patit la crisi. PIMEC destinarà la quota íntegra del sopar que abonen els assistents al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que ajuda l’empresariat que afronta serioses dificultats en el seu negoci o que s’ha quedat sense activitat.

Gràcies a la teva solidaritat podrem retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català. Hi contribueixes?
 
 
 
Contacta amb Maribel Pombo al telèfon 93 496 45 00 o bé per correu electrònic mpombo@pimec.org i demana la teva entrada! Entre tots sumem!
 
 
Li informen que durant l’acte del sopar dels Premis Pimes, es podrán realitzar fotos que poden ser publicades en els canals de comunicació habituals de PIMEC, al rebre la confirmació a l’event s’entèn el seu consentiment al seu tractament, en el cas contrari ha d’indicar la seva oposición al mateix. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per allò haurà de dirigir-se a PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, per correu ordinari al carrer Viladomat, 174 o bé per correu electrònic a pimec@pimec.org
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.