El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu i per a la teva empresa?
 
Et convidem a aquesta nova jornada que tindrà a lloc el proper 19 d'octubre a Mataró on podràs obtenir respostes sobre com PIMEC et defensa i representa els teus interessos, i sobre com podem ajudar la teva empresa i fer-la créixer. Perquè som una patronal diferent, lluitadora i compromesa al màxim amb les pimes i els autònoms.
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 19 octubre, 2016 -
17:45 a 20:30
 
 
 
 
 
 
 
 
TecnoCampus Mataró - Maresme
Av. Ernest Lluch, 32 - 08302 Mataró
 
 
 
 
 
 
En coordinació amb PIMEC Barcelonès Nord, la delegació de PIMEC a Mataró cobreix la comarca del Maresme, amb una clara voluntat de fer d’aquest territori un pol d’activitat a Catalunya. Entre les actuacions de la delegació figuren la formació i la prestació de serveis a pimes de la comarca, així com la interlocució amb les administracions locals i comarcal.
 
 
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.