Vols ampliar la teva cartera de clients i col·laboradors? Organitzem un Taller de Networking a Vilanova del Camí! Intercanvia targetes, reuneix-te amb clients potencials i proveïdors, i adquireix coneixements.
Tot en un sol matí!
 
 
 
Participaràs en una ludoformació i coneixeràs i compartiràs experiència amb altres empresaris, potencials clients, proveïdors o col·laboradors. T’ho posem ben fàcil per fer créixer la teva empresa!

Hem preparat aquest programa per aprofitar al màxim el teu temps:
 
9:30 h. 
 Obertura de portes i acreditacions.
9:45 h. 
 Benvinguda de PIMEC Anoia.
10:00 h. 
 Píndola formativa: Empatia i assertivitat, l’equilibri impossible?
11:00 h. 
 Pausa-cafè.
11:15 h. 
 Taller de Networking dinàmic i trobades one-to-one.
13:00 h. 
 Fi de la jornada.
 
 
 
 
QUAN: dilluns, 7 de maig de 2018, de 09:30 h. a 13:00 h.
ON: Centre d’Innovació de l’Anoia. Vilanova del Camí.
 
 
 
Mira què diuen de nosaltres:
 
4,1★★★★☆
 
"Magistral conducció del taller"

"Esdeveniment productiu amb speed networking ben fet"

"Descobreixes nous sectors empresarials, amplies el teu coneixement i et dóna l'oportunitat de buscar noves formes de relacionar-te o de treballar amb altres empreses o simplement descobrir nous proveïdors."

"La sessió va estar molt ben conduïda i vaig sortir amb nous aprenentatges i contactes"
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.