OPENING MOBILE WEEK BARCELONA
 
PIMEC i Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona tenim el plaer de convidar-te a l’acte d’inauguració de la segona edició de Mobile Week Barcelona.

La inauguració comptarà amb la participació de Sr. Gerd Leonhard, futurista i humanista, que presentarà The Future is now, una conferència sobre la transformació digital com a repte i oportunitat per a que la societat i les empreses condueixin un futur sostenible.  
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dijous, 15 de febrer de 2018
a les 18:45 hores
 
 
 
 
 
 
 
 
DISSENY HUB BARCELONA
Pl. de les Glòries, 38 - 08018 BCN
 
 
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.