Facebook icon     Twitter icon     Forward icon  
Barcelona Activa Emprenedoria
 
 
 
 
El comerç de la ciutat de Barcelona es consolida com un sector fort i estratègic en el qual l'e-commerce juga un paper molt important, el 60%​ dels i les habitants de Barcelona fan compres per internet. A més, conviu en un context dominat per l'impacte del turisme i per canvis tant en la demanda comercial i de restauració com en els canals de provisió de serveis.

Per això, des de l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa, en col·laboració amb Comerç de Barcelona, et presentem alguns programes i activitats que t'ajudaran a estar al dia sobre el món del comerç.
 
 
 
 
 
Inicia la transformació digital del teu comerç
 
El programa ofereix assessorament personalitzat i serveis de proximitat a comerços i associacions de comerciants, per tal de millorar el seu nivell de maduresa digital.

A través de diferents sessions adaptades a les necessitats de cada establiment, elaborarem i implementarem un pla de treball.

Si vols saber més, fes clic aquí, truca al 93 291 77 77 o envia un correu a comerc@barcelonactiva.cat.
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
Actualitza el teu comerç amb 'Obert al futur!'
 
Aquest programa consta de càpsules i tallers formatius gratuïts que responen a les necessitats actuals dels comerços. Els negocis que participin podran rebre assessorament individualitzat en diferents matèries.

Podràs millorar, per exemple, les teves vendes amb aquesta activitat: Converteix a Facebook en el teu millor aliat de vendes. Nivell inicial. 

Per a més informació, clica aquí, truca al 93 291 77 77 o envia un correu a comerc@barcelonactiva.cat.
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
Amb LIDERA, sigues cada cop més leader
 
Ets una dona professional, directiva o emprenedora? Una setmana més et presentem les activitats i jornades per a dones LIDERA que t’ajudaran a reforçar les teves competències i habilitats:

Competències emprenedores i perspectiva de gènere
Amb l’objectiu d'identificar i recuperar algunes competències que són claus per emprendre i mantenir el negoci amb èxit.
Dates: 21 de febrer i 28 de març, 25 d'abril i 23 de maig
Horari: de 10 a 14 h
Inscriu-te aquí.

Vols crear la teva botiga en línia?
L'objectiu és que les alumnes construeixin la seva pròpia botiga en línia utilitzant la plataforma Woocommerce.
Dates: 26 de febrer, 5, 12, 19 i 26 de març
Horari: de 10 a 14 h
Inscriu-te aquí.

Taules rodones sobre finançament - FINANWOMEN
L'objectiu és entendre les fonts de finançament bancari i públic existents, i presentar alguns testimonis de projectes liderats per dones que han accedit a aquests recursos.
Dates: 14, 21 i 28 de febrer
Horari: de 15:30 a 19:30 h
Inscriu-te aquí.
 
Més informació
 
 
 
 
Saps que pots rebre ajuts a la contractació?
 
El programa “Bona Feina, Barcelona” amplia el termini de presentació de sol·licituds fins al 28 de juny. Neix per fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat. Per això, ofereix ajuts econòmics entre 5.000 i 12.000€ per cada nou contracte. Una oportunitat per alleugerir les despeses que heu d’afrontar les empreses en el moment de realitzar noves contractacions.

Per saber-ne més consulta el web barcelonactiva.cat/bonafeina o la guia informativa. També pots enviar-nos un email a: empresa@barcelonactiva.cat.
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
Tens vacants per cobrir? El '30 Plus' t'interessa!
 
Contracta treballadors/es abans de l'1 d'agost i podràs rebre fins a 7.726€ de subvenció! El Programa 30 Plus dona resposta a les necessitats de personal de les empreses mitjançant ajuts a la contractació de persones en situació d’atur de 30 anys o més i empadronades a Barcelona.

Està dirigit a totes les empreses de Barcelona i Barcelonès. I engloba múltiples sectors: Serveis a les persones; Serveis a la gent gran; Indústria; Hostaleria i Restauració; Comerç; Instal·lacions, manteniment i reparació; Medi ambient i Serveis de reciclatge, entre d'altres. 

Per a més informació, pots adreçar-te a: 30plus@barcelonactiva.cat.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Barcelona Activa tindrà veu al Mobile
 
Barcelona Activa participa al 4YFN, la trobada anual de les start-ups tecnològiques, amb 20 empreses que han passat per les nostres incubadores i serveis d'assessorament emprenedor. Pots obtenir un 20% de descompte en la compra de la teva entrada, des de l'1 al 25 de febrer, introduint el codi BACTIV02.

També participem en altres activitats vinculades al Mobile World Congress:

26 - 28 de febrer - Discovery Program
18/02 - Passió o precarietat (Parc Tecnològic)
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
La Clota Cotreball, el nou espai per desenvolupar el teu projecte
 
Des de Barcelona Activa, juntament amb el Districte d'Horta-Guinardó, impulsem un nou projecte dins del marc del Pla de Desenvolupament Econòmic de Districte, amb l'objectiu de donar suport a l'emprenedoria alhora que s'afavoreix la dinamització socioeconòmica del territori i les sinergies entre teixit econòmic, veïnal i agents públics.

Si necessites més informació, pots escriure a laclotaespaicotreball@bcn.cat.
 
 
Més informació
 
 
FORMACIÓ PER A PETITES EMPRESES
 
 
 
 
DESTAQUEM
12/02 - Genera oceans blaus amb les teves propostes de valor
Aprèn la manera a fer que la competència es torni irrellevant, ampliant els límits del mercat i la demanda d'acord amb les motivacions i necessitats reals dels clients. Esbrina de manera molt pràctica i vivencial com replicar l'Estratègia de l'Oceà Blau en el teu negoci, tot integrant els seus avantatges competitius en la operativa de les nostres empreses. 
OAE

19/02 - Com comprar o vendre un negoci al teu barri?
Coneix els recursos que el Pla de Transmissió als Barris posa al teu abast per vendre el teu negoci o per comprar un negoci en funcionament al teu barri.
Seu del Districte de Sants-Montjuïc
 
OAE
11/02 - Gestió fiscal 1: autònoms/es i societats civils
12/02 - Captació de fons: eines i estratègies per fer un bon pla de captació de fons

13/02 - Com afegir valor al meu producte amb la marca, el disseny i els missatges
13/02 - La gestió del marge, el secret del benefici: marge com a generador del benefici 
14/02 - Bases de dades gratuïtes per fer negoci internacional
14/02 - Eines per la prevenció de l'assetjament

14/02 - Com tramitar telemàticament: autònoms/es
 
 
 
AGENDA
 
 
 
 
Fins al 17 de febrer
Preincubació
Aprofita l'última oportunitat! Recorda que hem ampliat el termini per inscriure't a la 5ª edició del programa de Preincubació. Busquem 18 projectes per a participar en el bootcamp, presenta la teva candidatura!

18 de febrer

Ciutats Intel·ligents, com impacten a la ciutadania?
Avui en dia les ciutats necessiten pensar competitivament en el futur. T'ho expliquem a la xerrada de la pròxima setmana al TECNOCAMPUS de Mataró.

21 de febrer

Design the Restaurant Experience
Necessites noves eines per impulsar el teu restaurant? Vols conèixer les últimes tendències en gastronomia, gestió, interiorisme o comunicació? Suma't al curs pràctic Design the Restaurant Experience. 

25 de febrer

Setmana Mobile
S'apropa una nova edició del Mobile World Congress! La trobada mundial de referència que reuneix a Barcelona a les principals empreses i professionals líders del sector de les telecomunicacions mòbils. L'empresa Foot Analytics, ubicada al Parc Tecnològic, presenta les seves solucions per a obtenir dades i poder fer analítiques de qualitat en retail, automotive i smart cities
 
 
 
 
 
Accedeix a tots els recursos i serveis de Barcelona Empreses a través del web de l’Oficina d’Atenció a les Empreses
 
 
 
 
 
 
BARCELONA ACTIVA, amb domicili a C/ Llacuna, 162-164, C.P 08018, Barcelona (Espanya), tractarà les seves dades amb la finalitat de poder mantenir la seva relació amb vostè o l’entitat per la qual vostè treballa o col·labora, en compliment de la missió pública de foment de l’ocupació i l’emprenedoria que l’Ajuntament de Barcelona té encomanada per llei i per enviar-li informació sobre les activitats, serveis o iniciatives similars a les que vostè hagi sol·licitat o participat i de les quals, l’Ajuntament de Barcelona es el responsable del tractament.

Per més informació, pot dirigir-se al següent enllaç: 
Política de privacitat