Pimec
 
 
 
 
 
Un miler de persones es van reunir a la Sala Oval del MNAC per reconèixer les millor iniciatives empresarials del darrer any i donar suport a aquells empresaris i empresàries que busquen una segona oportunitat.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
De manera complementària a la seva condició d’experta en internacionalització de les empreses, Mercè Brey ha aprofundit en el paper de l’energia personal en la millora de les organitzacions i en les nostres pròpies vides.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Fem una radiografia del mercat del treball català des de la perspectiva de la qualificació professional. Prioritzem la formació que ofereixen les persones i, per tant, el sistema educatiu, enfront de la qualificació que demanen les empreses.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Grup Llobet, reinventant-se dia a dia
 
Existeix la idea que, en aquesta vida, per sobreviure i prosperar t’has de renovar dia a dia. Precisament, aquesta és la filosofia que defineix el Grup Llobet, una empresa familiar que ha apostat per la innovació i la diversificació en cada moment de la seva llarga història.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Parlem amb Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens
 
El mestre torronaire ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la pastisseria. Des de l’any 2000 dirigeix Torrons Vicens i en aquesta entrevista ens explica com han aconseguit donar-li una segona vida al torró.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
 
Sota el paraigua FEM, recollim les accions que desenvolupem en defensa i suport de les pimes i autònoms per representar-les, ajudar-les a créixer i potenciar la seva competitivitat.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.