Comparteix-ho a:   |
 
 
 
1a Cimera de l’associacionisme empresarial català:
Els gremis i associacions al segle XXI
 

L’associacionisme continua essent un pilar essencial del nostre model econòmic i social i una peça clau per defensar els interessos de les petites empreses i dels diferents sectors d’activitat. 

Aquesta sessió s'adreça a responsables operatius i també a membres d’òrgans de govern de gremis, associacions, federacions, clústers, col·legis professionals i tota mena d’entitats que apleguin empresaris i professionals autònoms.  

A més d’analitzar i reflexionar sobre els nous reptes i models alternatius de treball, la sessió ofereix una plataforma de networking entre les organitzacions inscrites i entre aquestes i PIMEC.

Data: 16 de març de 2017, de 9.30 a 14.00 h
On (nova ubicació!): World Trade Center Barcelona

Per a més informació i inscripcions, fes clic al botó:
 
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.