Agenda
 
 
 
Premis Pimes 2016
 
Sopar Solidari de PIMEC
 
Aquest any els nostres Premis Pimes celebren el seu 29è aniversari! Celebra-ho amb nosaltres la festa anual de PIMEC. Últimes places!!! 20 juny, Barcelona.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’acte aborda qüestions en matèria d’infraestructures, sostenibilitat i política territorial. 22 juny, Sant Cugat del Vallès.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’estabilitat política, jurídica i la facilitat per la inversió estrangera que presenta el Senegal, el converteix en un hub econòmic i cultural. 30 juny, Granollers.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Vols implantar la teva empresa a l’exterior i no saps com fer-ho? Vine a la jornada individual per conèixer els passos per a implantar-te a l’estranger! 5 juliol, Granollers.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC Joves Catalunya Central organitza un nou KF'S Dinàmics per a joves empresaris i empresàries. 17 de juny, Manresa.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
1 juliol, Girona
 
Contractació pública
 
Com facilitar l’accés de la PIME a la contractació pública de la Generalitat de Catalunya.
 
Més info
 
 
 
 
 
6 juliol, Girona
 
Què fa PIMEC per a tu?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podem fer per a la teva empresa?
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Com es construeix l’opinió pública? T'oferim eines i recursos que et facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa amb un pressupost low-cost. 29 juny, Lleida.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’alt nivell d’industrialització del país fa que hi hagi nombroses oportunitats de negoci per a les empreses de productes intermedis. 7 juliol, Martorell.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa. Posa el fre i para’t a pensar: saps què pot fer PIMEC per a tu? 14 juliol, Sant Feliu de Llobregat.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
La primera i única acreditació d'expert en direcció general de pimes sota l'estàndard internacional SGE 900. 21 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Conceptes i tendències tecnològiques que estan canviant les relacions empresarials, els hàbits de treball i els models de negoci. 27 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Són moltes les raons per considerar Polònia un país atractiu. La primera de totes és que té un mercat en expansió i una economia estable. 28 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Amb l’aprovació del Reial Decret de gestió de la incapacitat temporal i el projecte de llei de mútues, apareixen novetats. 29 juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Jornada PIMEC
 
Serveis Ocupacionals i de Qualificació
 
Taller pràctic: disseny d’accions de formació i itineraris de qualificació. 1 juliol, Barcelona.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Viatge empresarial
 
Aterrem a Xile
 
L’expansió i creixement de Xile comporta que necessiti nodrir-se de productes i serveis que el país no pot abastir per si mateix. 3 octubre, Santiago de Xile.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.