Pimec
 
 
 
 
 
L'administració electrònica ha de ser positiva per a per a les pimes, però els sistemes informàtics han de ser fiables i eficients.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Empresaris i empresàries interessats en les noves tecnologies i la innovació visiten el Centre Internacional d’HP Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Coneix els aspectes més rellevants en relació als pagaments fraccionats de l’impost sobre societats.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Considera que no es pot discriminar a l'afectada pel que fa a l'extinció de la relació laboral com a conseqüència del tipus de contracte subscrit. Us mantindrem puntualment informats de totes les accions que es vagin portant a terme.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Substitueix Miquel Camps, que seguirà al capdavant de PIMEC Metall i formant part del Comitè Executiu de PIMEC. PIMEC Joves ja suma més de 1.000 associats.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Es consolida com l’organització del sector amb major representativitat a Catalunya.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
L’INFORMES, realitzat a partir de 113 observacions mensuals, aporta dades que demostren que el preu del petroli varia més, tant per dalt com baix, que el preu dels carburants.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
PIMEC valora positivament les dades en termes interanuals i que la tendència no hagi minvat des de l’inici d’any malgrat la falta de govern estatal.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des del Departament Jurídic us informem dels convenis col·lectius i normativa rellevant publicada durant el mes de setembre del 2016 als Diaris Oficials.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Finalitza una de les operacions de l'anomenada “reestructuració bancària” recomanada per les autoritats de supervisió, i que suposa una  nova concentració del nostre mapa bancari.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
El nostre blog diu...
 
 
 
 
No podran pagar-se en efectiu les operacions en què alguna de les parts que intervenen actuï en qualitat d’empresari o professional, amb un import igual o superior a 2.500 euros o el seu contravalor en moneda estrangera.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
 
 
Seguretat i tranquil·litat amb un ampli ventall de serveis i cobertures disponibles. Demana pressupost sense cap compromís.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com a oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.