Les pimes: una alternativa atractiva d’inversió?
 

Invertir en una empresa suposa un cert risc i l’actual normativa no és massa favorable amb els accionistes minoritaris. Ara bé, les últimes modificacions en la Llei de Societats de Capital demostren una tendència positiva a fomentar el paper del petit inversor des del punt de vista legal.

PIMEC té el plaer de convidar-te a una jornada organitzada conjuntament amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya on intentarem comprendre d’una forma més profunda el que comporta convertir-se en un soci minoritari d’una empresa. Analitzarem la legislació actual que s’aplica, la fiscalitat específica, les consideracions respecte a aquesta figura i la situació actual amb l’objectiu de potenciar i posar en valor el soci privat en una empresa consolidada.

Durant la jornada, ens acompanyaran alguns dels més importants experts sobre finançament i pimes. A més, comptarem amb la presència de Jordi Baiget, Conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes. 

 
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 3 de maig de 2017
a les 08:30 hores
 
 
 
 
 
 
 
 
PIMEC
Viladomat 174, 08015 Barcelona
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.