Pimec
15 de desembre de 2015
Comparteix-ho a:   |
 
 
ALERTA DEL DEPARTAMENT JURÍDIC
 
IMPORTANT!!! El Tribunal Suprem confirma que el termini de pagament no pot superar els 60 dies
 

El Suprem ha assenyalat que l'article 4 de la Llei de Lluita Contra la Morositat en les operacions comercials (LLCM) que estableix el termini de pagament de 60 dies té caràcter imperatiu i que les parts no poden fer acords que dilatin aquest termini.

Amb aquesta sentència, comprovem que s’avança en la lluita contra la morositat i que la Llei, que va marcar uns terminis de pagament, s’aplica cada vegada de manera més efectiva. PIMEC, les pimes i els autònoms veuen recompensada la tasca incansable duta a terme amb anterioritat a la promulgació de la LLCM l’any 2010, en tenir un paper fonamental en l’impuls de la norma, així com de la inclusió de la prohibició del pacte entre les parts que pogués establir terminis de pagament superiors als 60 dies.

PIMEC i la Plataforma Multisectorial contra la Morositat (PMcM) seguiran aquesta lluita, impulsant iniciatives per aconseguir que, tant les grans empreses com l’administració pública, compleixin els compromisos amb els seus proveïdors, especialment pel que fa als terminis de pagament de les factures, ja que està en joc la competitivitat de les nostres empreses.
 
Més informació
 
 
 
 
El Departament Jurídic de PIMEC ens posem a la vostra disposició per atendre les vostres consultes.

Isabel Navarro
Advocada responsable àrea Civil i Mercantil
Correu electrònic: inavarro@pimec.es
Telèfon: 93 496 45 00
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.