Pimec
 
 
 
 
 
Dos emprenedors acompanyats des de la Fundació PIMEC, amb el programa d’autoocupació Incorpora. Clickeu i coneixereu el seu projecte!
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
La Fundació Pimec ofereix una tutorització i acompanyament perquè persones en més dificultats puguin convertir-se en treballadors per compte propi. Si coneixeu a algú,  podem ajudar-los!
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
A data d’avui, la Fundació PIMEC està acompanyant a més de 50 persones en la recerca de feina, amb un ampli ventall de perfils professionals. Vols saber a qui tenim per tú?
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
El dia 20 de juny celebrem una nova edició dels Premis Pimes 2016.  Es tracta d’una trobada empresarial de primer nivell, amb més de mil participants. Enguany, el President de la Generalitat presidirà el sopar.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Ja són 39 entitats les que col•laboren amb la Fundació PIMEC, sumant responsabilitat i solidaritat empresarial al programa emppersona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Trobades empresarials, assessorament especialitzat i de qualitat en temes empresarials, coaching,... són actuacions que ofereix la nostra xarxa de voluntaris de la Fundació PIMEC.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Neix Pime al Dia, un nou espai amb forma de blog de temàtica empresarial que vol ocupar un espai diari en el consum d’informació que necessita una pime.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Ja podeu llegir la Memòria 2015, on es recullen les principals fites,  activitats i l’agraïment a totes les entitats i persones voluntàries que ens han acompanyat amb el seu compromís i dedicació.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.