PIMEC
 
 
 
 
 
Les esmenes queden recollides al Dictamen 04•2016 del CTESC
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Consulta els indicadors de maig sobre diversos aspectes macroeconòmics, microeconòmics, d'ocupació, d'autònoms i de creació d'empreses
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
PIMEC Turisme reclama que s'incorpori els principis de proporcionalitat i capacitat en relació als costos normatius, i simplifiqui i abarateixi els procediments.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Amb l’objectiu de donar un fort impuls a l’activitat empresarial de les seves entitats associades i amb la voluntat d’esdevenir el soci de referència de l’economia social.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
El nostre blog diu...
 
 
 
 
Darrerament, en la negociació col·lectiva de convenis, hem anat veient com algunes de les patronals negociadores han valorat com a poc rellevants les clàusules de garantia de l’IPC.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Et contractarem directament els preus finals que veuràs a la teva factura. Sense despeses addicionals, sense interrupcions de subministrament ni modificacions a la teva instal·lació.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.