Agenda
 
 
 
 
Com deixar de ser esclau del teu negoci
 
PIMEC i Randstad continuen coorganitzant el cicle de jornades destinades a tot el teixit empresarial de pimes de Catalunya. En aquest cas, descobreix com alliberar-te del dia a dia i de l’estrès del teu negoci. 27 octubre, Barcelona.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
27è Esmorzar sobre finançament per a la PIME
 
En aquesta ocasió, el President de la PMcM i Secretari General de PIMEC, Sr. Antoni Cañete Martos, serà qui farà l'obertura de la 27a edició del Mercado Financiapyme. 27 octubre, Barcelona.

 
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Missió empresarial: Marroc
 
Aquest viatge és també una bona ocasió per iniciar i consolidar relacions comercials ja establertes i afermar-hi la posició competitiva de l’empresa. Del 12 al 16 de desembre, Casablanca.
 
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Missió multisectorial: Índia (Bombai)
 
Coincidint amb la celebració de la Fira Internacional Pack Tech 2016 a Bombai, PIMEC i Amec, amb el suport d'ACCIÓ, organitzen una Missió Empresarial a l'Índia del 12 al 16 de desembre 2016.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Trobades individuals: Sistemes de gestió i certificacions
 
La implantació i certificació de normes ISO permet a les PIMES accedir a nous mercats, exportar, donar  confiança a clients i millorar l’eficiència de l’empresa. 8 novembre, Granollers.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Taller de comunicació: Pensa en gran amb un pressupost petit
 
En aquesta sessió mostrarem les claus de la comunicació del nostre temps amb un pressupost low-cost. 18 novembre, Granollers.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
JORNADA DE PRESENTACIÓ +PIME a Granollers
 
El centre d’excel·lència per a la innovació a la pime és una iniciativa d’Eurecat i PIMEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per ajudar a la pime a desenvolupar processos d’innovació. 23 novembre, Granollers.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
No dedicaràs dues hores a saber com pots defensar la teva empresa?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu? 16 novembre, Reus.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Jornada individual: Suport a l'Exportació
 
PIMEC ofereix la possibilitat de realitzar una jornada individual i personalitzada per tal d’atendre les teves consultes internacionals i alhora valorar les possibilitats de col·laboració. 8 novembre, Lleida.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
JORNADA DE PRESENTACIÓ +PIME a Lleida
 
El centre d’excel·lència per a la innovació a la pime és una iniciativa d’Eurecat i PIMEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per ajudar a la pime a desenvolupar processos d’innovació. 15 novembre, Lleida.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Sistema d'incentius per a la prevenció i disminució de la sinistralitat laboral
 
PIMEC, amb la col·laboració de la Mútua Asepeyo, organitza aquesta jornada amb l'objectiu de proporcionar les últimes novetats tècniques i legislatives al personal de les empreses. 17 novembre, Lleida.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Trobades individuals: Sistemes de gestió i certificacions
 
La implantació i certificació de normes ISO permet a les PIMES accedir a nous mercats, exportar, donar  confiança a clients i millorar l’eficiència de l’empresa. 18 novembre, Lleida.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
JORNADA DE PRESENTACIÓ +PIME a Girona
 
El centre d’excel·lència per a la innovació a la pime és una iniciativa d’Eurecat i PIMEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per ajudar a la pime a desenvolupar processos d’innovació. 28 octubre, Girona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC Joves Girona: Jornada de Networking - Emprèn amb objectius clars
 
Coneix les claus de l’èxit que van portar els nedadors professionals, els germans Brenton i Alan Cabello Forns, a assolir totes les seves fites esportives i empresarials actuals. 10 novembre, Girona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Sistema d'incentius per a la prevenció i disminució de la sinistralitat laboral
 
PIMEC, amb la col·laboració de la Mútua Asepeyo, organitza aquesta jornada amb l'objectiu de proporcionar les últimes novetats tècniques i legislatives al personal de les empreses. 16 novembre, Girona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
El cor té raons que la raó compra
 
Un nou i eficaç enfocament de màrqueting per arribar als clients i vendre més i millor. PIMEC Girona et convida a participar en una nova jornada per conèixer algunes estratègies per enamorar els teus clients. 17 novembre, Girona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Taller pràctic sobre com crear la teva pròpia empresa
 
El Departament Jurídic de PIMEC ha dissenyat un curs pràctic per a tots els emprenedors nouvinguts que vulguin crear la seva pròpia empresa, ja sigui com a persona física o jurídica. 7 novembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
ACTE RECOMANAT
 
 
 
CULTHUNTING DAY 2016
 
Descobreix com l'art i la cultura poden ajudar a la teva empresa. El CultHunting Day és un dia dedicat a la inspiració i la creativitat. INSCRIU-TE! Per ser membre de PIMEC, obtindràs un descompte! 8 novembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
JORNADA INDIVIDUAL: Deduccions fiscals en R+D+i
 
Vols recuperar fins al 59% de les despeses realitzades en R+D+i? I a la vegada bonificar-te el 40% de la Seguretat Social dels treballadors dedicats a la R+D+i? 8 novembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Programa de Direcció General de Pimes amb Certificació SGE 900
 
La primera i única acreditació d'expert en direcció general de pimes, amb auditoria i certificació per entitat certificadora independent i competent sota l'estàndard internacional SGE 900. 9 novembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
JORNADA INDIVIDUAL: Protocol Familiar
 
Vols entrar al programa que bonifica el 75% sobre el cost de la realització del protocol familiar? Hem desenvolupat un programa per professionalitzar els processos de successió. 15 novembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
3a reunió d’associacions empresarials de polígons del Bages
 
Enguany, la 3a reunió d’Associacions Empresarials de Polígons del Bages té l’objectiu d’extreure informació i conclusions de primera mà a través d’un format eminentment dinàmic i participatiu amb les associacions empresarials de la comarca. 11 novembre, Manresa.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Eficiència energètica, la inversió més rendible
 
PIMEC Catalunya Central et convida a participar en una jornada sobre eficiència energètica a càrrec de Sergio Pastor, conseller de Ficosa Energy. Tindràs l'oportunitat de conèixer estratègies per millorar l’eficiència energètica. 17 novembre, Manresa.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
JORNADA DE PRESENTACIÓ +PIME a Manresa
 
El centre d’excel·lència per a la innovació a la pime és una iniciativa d’Eurecat i PIMEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per ajudar a la pime a desenvolupar processos d’innovació. 22 novembre, Manresa.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
ACTE RECOMANAT
 
 
 
XV Jornada Gresol
 
Vine a la propera Jornada Gresol, enguany sobre "Reptes i estratègies empresarials per a temps nous". 26 octubre, Platja de la Pineda, Tarragona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Canvi de data! Connecta amb Polònia: videoconferència
 
En aquestes jornades, el tècnic expert en el país analitzarà, cas a cas, les necessitats de cada empresa i se li podran adreçar preguntes i dubtes referents a aquest mercat. 27 octubre, videoconferència.​
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.