Els enllaços de l'anterior butlletí no eren els correctes. Ja ho hem sol·lucionat. Disculpeu les molèsties.
 
 
 
 
Descobreix com obtenir finançament per a internacionalitzar la teva pime
 

El departament de Consultoria Estratègica i Finançament Empresarial de PIMEC juntament amb l'ICEX, us conviden a aquesta jornada on s'abordarà la problemàtica que les PIMES afronten per obtenir finançament per a internacionalitzar-se. Es presentaran diferents instruments públics de finançament, tant estatals com autonòmics.

Al final de la jornada es realitzaran, prèvia petició, breus trobades bilaterals d'assessorament a empreses amb representants de les diferents agències públiques presents.

 
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 30 de maig de 2018
a les 11.30 hores
 
 
 
 
 
 
 
 
PIMEC Baix Llobregat - l'Hospitalet
C/ del Pla 164-166, Sant Feliu de Ll.
 
 
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.