Plataforma per la llengua
 
 
 
 
 
 
El pròxim 18 de novembre, de 10 a 14 h, us esperem a l'Arc de Triomf de Barcelona (Passeig Lluís Companys) amb un munt d'activitats i tallers! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amb la Festa pel Joc i el Lleure en Català volem reivindicar d'una manera lúdica i festiva la voluntat de poder jugar en la nostra llengua. Arreu d'Europa les grans multinacionals inclouen en les seves instruccions llengües de dimensions similars al català, però aquest fet aquí no passa.
 
Reivindiquem el nostre dret a jugar i viure
plenament en català!
 
 
 
 
 
 
© Plataforma per la Llengua 
Sant Honorat 7. Principal 1a. 08002 Barcelona 
Tel.: 93 321 18 03 Fax: 93 321 12 71 
A/e: 
info@plataforma-llengua.cat 
 
 
 
 
Rebeu aquesta informació degut a la vostra sol·licitud d’informació o vinculació amb PLATAFORMA PER LA LLENGUA. Les vostres dades personals incloses en aquest correu electrònic són tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra relació amb la Plataforma per la Llengua, que compleix amb totes les garanties legals per a la protecció de dades.
Durant la vostra relació amb l’entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l’escut de privacitat UE–EUA.
El període de conservació de les vostres dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.
En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos al carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat. En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l’autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.