Pimec
 
 
 
 
  No dedicaràs dues hores a saber com pots defensar la teva empresa?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure-hi més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per tu i per la teva empresa?
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 4 maig, 2016 -
17:45 a 20:30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sala de Conferències Autoritat Portuària de Tarragona
Pg. de l'Escullera s/n 43004 Tarragona
 
 
 
 
 
 
Et convidem el proper 4 de maig a Tarragona a aquesta nova jornada on podràs obtenir respostes sobre com PIMEC et defensa i representa els teus interessos, i sobre com podem ajudar la teva empresa i fer-la créixer. Perquè som una patronal diferent, lluitadora i compromesa al màxim amb les pimes i els autònoms.

Tant si tens una micro, petita o mitjana empresa, com si ets autònom, que no t’ho expliquin, vine a conèixer-ho de primera mà!
 
 
 
 
Més informació
 
 
 
Com a seu històrica de PIMEC, la presència a Tarragona serveix per dos objectius bàsics: per un costat, millorar el posicionament institucional i el reconeixement de PIMEC com a agent social més representatiu, i, per l’altre, ser més proper als nostres associats amb serveis i formació de proximitat. Són molt nombroses les activitats de PIMEC Tarragona, que l’han situada com a referents a les comarques del sud de Catalunya.
 
 
 
Programa:

17,45 h   Obertura de portes
18,00 h   Benvinguda i presentació

Joaquim Sendra, president PIMEC Tarragona
18,15 h   Què pot fer PIMEC per a tu i la teva empresa?
Antoni Cañete, secretari general de PIMEC
19,45 h   Torn de preguntes
20,30 h   Cloenda i copa de cava relacional / Networking
 
 
 
 
 
Vull assistir a l´acte ►
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.