APUNTA-T'HI, LES PLACES SÓN LIMITADES!
 
 
Espanya és el segon país de la Unió Europea amb nivells de temporalitat laboral més elevats. Les dades situen la taxa de temporalitat en el 26,1%, molt per sobre de la mitjana europea. L'increment dels contractes de molt curta durada ha fet que en l'actualitat més d'un de cada quatre nous contractes tingui una durada menor a una setmana. Aquest fenomen té un important impacte en la nostra economia, i també en la nostra societat.

Davant d’aquest fet, PIMEC organitza aquesta jornada per analitzar la temporalitat en la contractació amb l’objectiu d’obrir un debat constructiu a través de diferents òptiques, de la mà d'experts, representants de diversos sectors i la resta d’agents social.
 
 
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimarts, 6 març de 2018 
de 9.15 h a 13.30 h
 
 
 
 
 
 
 
 
Auditori Torre Telefònica
Av. Diagonal 00 - BCN
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.