Bones Festes i Feliç Any 2017!
 

Tornem a tenir el Nadal ben a prop i això sempre és motiu de joia perquè ens permet reflexionar i enfrontar-nos al repte de construir un any nou ple d'èxits i de bons moments amb la gent que estimem.

Deixem enrere un any 2016 amb alguns neguits en el país que ens han fet patir, però també un any en què l’economia ha millorat.
 
A PIMEC també podem dir que les coses han anat prou bé i, gràcies a la vostra col·laboració i a la de tot l’equip, ens sentim molt satisfets d'una manera de fer les coses que té en compte els valors empresarials i la transparència.

Que passis unes bones festes de Nadal, que gaudeixis de la teva família i que, en aquests dies de festa que s’acosten, carreguis bé les piles per al proper any 2017.

Sr. González
President de PIMEC
 
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.