L’afiliació al RETA augmenta a Catalunya en un +1,09% respecte al setembre de 2015
 
Això és el que es desprèn de les dades relatives a l’afiliació al Règim Especial de Treballadors Autònoms del Servei Públic d’Ocupació Estatal.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Indicadors PIMEC setembre 2016
 
Consulta els indicadors de setembre sobre diversos aspectes macroeconòmics, microeconòmics, d'ocupació, d'autònoms i de creació d'empreses.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Si ets autònoma o autònom, llença't!
 
Barcelona: zona zero d'impostos per a nous autònoms. Programa d'ajuts per a treballadores i treballadors autònoms.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
El Suprem permet als autònoms capitalitzar l'atur per crear una empresa
 
El tribunal dóna la raó a un emprenedor al que l'Estat va reclamar que retornés la prestació després de crear una societat limitada.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Saps que pots demanar l’ajornament o fraccionament dels deutes amb Hisenda o la Seguretat Social?
 
Els contribuents amb dificultats transitòries per satisfer els seus deutes amb Hisenda o la Seguretat Social en els terminis previstos en poden demanar l’ajornament o fraccionament.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
La gran importància de SEPA per a l’economia catalana
 
SEPA suposarà un nou panorama europeu de pagaments al detall caracteritzat per un major grau d’integració.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Subsidi exprés
 
Com a soci de PIMEC pots accedir de manera personal (autònoms) a una cobertura asseguradora de 900 € al mes en el cas d'estar de baixa laboral per malaltia o accident. Amb la garantia de Mútuacat i PIMEC.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.