Canvis normatius en facturació: nova llei de Contractes del Sector Públic i nou Estàndard Europeu
 

No ho dubtis i vine a conèixer en profunditat els canvis normatius en matèria de facturació electrònica. Explicarem les principals novetats que implica la nova Llei de Contractes del Sector Públic i el nou Estàndard Europeu.
També obrirem un espai per al debat, de la mà dels principals fabricants de programaris de facturació, que exposaran els efectes que suposarà la nova normativa per a les empreses a curt i mitjà termini.


SUMA'T A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL AMB PIMEC!
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 20 de juny de 2018
a les 09.30 hores
 
 
 
 
 
 
 
 
PIMEC
Viladomat 174, 08015 Barcelona
 
 
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
T'informem que les dades personals que ens proporciones estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades amb la finalitat d’informar-te de les novetats, serveis, notícies i/o promocions que, com a organització empresarial, siguin d’interès en l’àmbit que afecta les pimes i persones autònomes. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual van ser recollides. Pots sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les teves dades personals, així com la seva rectificació, oposició i cancel·lació. Per a això hauràs de dirigir-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a pimec@pimec.org.