23 de novembre
 
 
 
 
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu i per a la teva empresa?
 
Et convidem a aquesta nova jornada que tindrà a lloc el proper 23 de novembre a Sant Cugat del Vallès on podràs obtenir respostes sobre com PIMEC et defensa i representa els teus interessos, i sobre com podem ajudar la teva empresa i fer-la créixer. Perquè som una patronal diferent, lluitadora i compromesa al màxim amb les pimes i els autònoms.
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 23 novembre, 2016
18:00 a 20:30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
SC Trade Center 
Av. de les Corts Catalanes, 5 (08173)
Sant Cugat del Vallès
 
 
 
 
Programa

18,00 h   Obertura de portes
18,15 h   Benvinguda i presentació
Sr. Francesc Elías, president de PIMEC Vallès Occidental
Il·lma. Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès
18,30 h   Què pot fer PIMEC per a tu i la teva empresa?
Sr. Antoni Cañete, secretari general de PIMEC
20,00 h   Torn de preguntes
20,30 h   Cloenda i copa de cava / Networking
 
 
 
PIMEC Vallès Occidental és ja un interlocutor important de les administracions locals i comarcal, ofereix serveis de qualitat a les pimes del territori i es preocupa per qüestions cabdals com els polígons, les infraestructures o les ordenances fiscals municipals. La presència d’universitats, parcs científics, incubadores i centres de recerca fa també de la formació, l’emprenedoria i la innovació prioritats de la nostra actuació al territori.
 
 
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.