Però, què cal saber sobre la nova Llei de contractació pública?
 
Vine el dijous 7 de juny a Tarragona i descobreix els canvis substancials en la contractació pública; de quina manera això afavoreix la participació de les pimes, i com les ajuda a guanyar terreny en un camp tradicionalment dominat per les grans empreses.

La nova Llei de contractació pública reforça la vinculació entre administracions públiques i pimes en la mesura que introdueix:
· la noció de contractació pública estratègica,
· la possibilitat de realitzar polítiques de contractació pública per a la promoció de les pimes,
· la reducció de la càrrega administrativa i l’accés a més contractes i a més rendibilitat, així com la reducció de la morositat.
 
La llei també crea més oportunitats per als emprenedors.
 
A PIMEC som conscients que aquest canvi legislatiu comportarà un abans i un després per a l’economia de les pimes i els autònoms. Per això hem decidit oferir informació i ajut mitjançant l’organització de més de 8 cursos arreu del territori.
 
 
Més informació
 
 
 
 
T'informem que les dades personals que ens proporciones estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA amb NIF: G61512257 i tractarà les teves dades amb la finalitat de informar-te de les novetats, serveis, noticies i/o promocions com a organització empresarial, d’interès en l’àmbit empresarial que afecta a les pimes i persones autònomes. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual van ser recollides. Pots sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les teves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això hauràs de dirigir-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona , o mitjançant correu electrònic a pimec@pimec.org.