Comparteix-ho a:   |
 
 
La desigualtat salarial entre homes i dones continua
 
 
En el món laboral existeix la desigualtat salarial entre ambdós sexes i, malgrat s'han reduït les diferències, el treball de les dones segueix estant pitjor remunerat.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Manca de compromís amb el lideratge femení
 
 
Amb un 60% de dones llicenciades i ocupant el 45% del mercat laboral, només el 32,57% de les empreses tenen una figura femenina com a líder.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Llei de quotes per a assolir la igualtat de gènere el 2030
 
 
Només als països amb una Llei de quotes s’ha augmentat efectivament la presència de les dones a llocs directius i consells administratius de les empreses.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Les dificultats de les dones emprenedores, empresàries i autònomes en el segle XXI
 
 
És necessària una organització del temps i del treball que permeti a les dones conciliar la vida laboral i la personal.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
La presència de la dona al mercat de treball
 
 
La presència de la dona al mercat laboral es constata en el moment en el que els homes van anar a lluitar al front durant la Segona Guerra Mundial.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Les dones en el periodisme: un triomf sobre el temps
 
 
Les dones en el periodisme segueixen lluitant per dur a terme feines considerades tradicionalment d’homes, com ser enviades a les zones en conflicte.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Màrqueting en Femení. T’explico un secret?
 
 
Ens referim a aquell màrqueting dirigit expressament al segment de mercat de les dones. Un dia com avui, Dia Internacional de la Dona, s'escau parlar-ne
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.