“Memòria d’activitats 2017” 
de la Fundació PIMEC
 
 
Volem compartir amb vosaltres els principals resultats de la nostra activitat durant l'any 2017.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Pimes amb valors
socialment responsables
 
 
PIMEComerç col·labora en la promoció i posada en valor de la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional.
 
Més informació
 
 
 
 
 
“PA, PAN, BREAD”, entrevista a l’empresari Roger Canela
 
 
Us presentem una nova experiència sobre la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual al mercat laboral ordinari.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Autoocupació Incorpora
 
 
La Fundació PIMEC i l’Obra Social la Caixa contribuïm a l’autoocupació de les persones en situació de vulnerabilitat.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Casos d'èxit emppersona
 
 
Presentem dos projectes d’autoocupació acompanyats per la Fundació PIMEC, un Mini Mercat i un Restaurant, i un vídeo d’una empresa reflotada.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Gràcies per contractar
talent sènior!
 
 
Durant el primer semestre d`aquest any, 14 persones que han superat els 40 anys han estat contractades per a nous projectes.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
T’informem que les teves dades personals estan protegides d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de gestionar la teva àrea privada i l’accés a la inscripció de cursos i actes que aquest registre et proporciona, així com informar-te dels continguts relacionats amb el teu compte creat a pimec.org. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l'accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.