Vine al sopar solidari de la 30a edició dels
Premis Pimes!
 

Et convidem a celebrar amb nosaltres una vetllada molt especial: la 30a edició dels Premis Pimes i els 10 anys de la Fundació PIMEC! El president de la patronal, Josep González, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, tampoc es perdran aquesta nit plena de sorpreses i de solidaritat.

La recaptació del sopar aunual de PIMEC anirà destinada al programa solidari emppersona-segona oportunitat, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès més de 800 persones.

L’aportació solidària al sopar és de 85 €.

També pots col·laborar apadrinant una taula sencera (10 comensals) per 1000 € o fent una aportació econòmica encara que no hi puguis assitir.


T’hi esperem!
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
 
Dimarts, 6 de juny de 2017
a les 19.30 h
 
 
 
 
 
 
 
 
Palau Sant Jordi
 Barcelona
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.