El nou model de gestió de l’IVA
 

El Reial Decret 596/2016, de 2 de desembre, per a la modernització, millora i impuls de l’ús de mitjans electrònics en la gestió de l’IVA, estableix importants modificacions en el sistema de gestió de l’IVA i modifica els reglaments de l’IVA, de facturació i d’aplicació dels tributs.

El nou model es basa en l’anomenat sistema de Subministrament Immediat d’Informació (SII) consistent en l’obligació de dur a terme els registres d’IVA per mitjà de la Seu Electrònica de l’Agencia Tributaria. Aquest nou sistema afecta a tots els contribuents de l’IVA obligats a presentar liquidacions mensuals.

La present Jornada, amb els responsables de l’Agencia Tributaria, té com a objectiu donar una adequada informació i suport a les empreses per al compliment d’aquestes noves obligacions tributàries.

 
 
M'hi vull inscriure! 
 
 
 
 
 
 
 
Dijous, 9 de març de 2017
a les 08:45 hores
 
 
 
 
 
 
 
 
Auditori de PIMEC
Viladomat 174, 08015 Barcelona
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.