Pimec
2 d'octubre de 2017
Comparteix-ho a:   |
 
 
ALERTA DEL DEPARTAMENT INSTITUCIONAL
 
Comunicat en relació a l’aturada del 3 d’octubre de 2017
 
Davant les informacions que han publicat els mitjans de comunicació sobre la vaga general convocada per demà, 3 d’octubre, PIMEC vol aclarir el següent:
  • La ‘Taula per la democràcia’, formada per més de 40 entitats ha acordat una “aturada de país”, en cap cas una vaga general. Les entitats han decidit una aturada com a mostra de rebuig i condemna davant la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1’octubre. Avui, 2 d’octubre, a les 12 hores, s'està celebrant una reunió per consensuar les accions a portar a terme i la durada de la mateixa.
  • Els sindicats minoritaris (CGT, COS i IAC) han anunciat la convocatòria d’una vaga general del 2 al 13 d’octubre. PIMEC no secundarà aquesta vaga general.
  • PIMEC emetrà un comunicat a primera hora de la tarda explicant quin és el seu posicionament davant d’aquesta situació.
PIMEC està a la disposició dels seus associats, davant de qualsevol consulta o aclariment sobre aquest tema a través del telèfon 93 496 45 00 o referendum@pimec.org, o mitjançant el web www.pimec.org
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.