Pimec
 
 
 
Conciliacions civils
 
 
Si tens factures impagades i els teus clients no responen als teus requeriments, pots acudir a la conciliació civil en ser un mecanisme ràpid i senzill, que es porta a terme en el jutjat de pau o de primera instància del domicili del deutor.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Pots accedir fins a 4.000 € per a assessorament i planificació en estratègia de màrqueting digital o disseny i programació per a projectes de web corporatiu o comerç on-line.
 
 
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Pots accedir fins a 4.000 € per diagnosi del potencial exportador de la teva pime, pla de promoció internacional, subcontractar un export manager o assessorament i acompanyament a fires internacionals.
 
 
 
 
El nostre blog diu...
 
 
La normativa espanyola en matèria d’indemnitzacions dels contractes temporals podria ser discriminatòria
 
 
Article de Vicenç González, director del departament Jurídic, sobre la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des de PIMEC  t'ajudem a conèixer el nivell d'implicació que tenen els teus col.laboradors amb els objectius de l'empresa. Aquesta informació et permetrà dissenyar mesures per incrementar la productivitat i competitivitat de la teva empresa.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Comunicació corporativa
 
 
El nostre servei integral de Comunicació t'aportarà les eines necessàries
per projectar-te amb èxit, mitjançant el gabinet de premsa i els serveis
de comunicació corporativa que podem adaptar a les teves necessitats
específiques.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Finançament per a inversors i projectes
 
Els nostres gestors financers han aconseguit ja més de 20 milions d'euros en 5 anys en finançament no bancari per a inversions i projectes.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
El nostre blog diu...
 
 
 
 
Una bona comunicació i un bon ús de la llengua són sinònims de qualitat i et permetrà projectar una millor imatge de la teva empresa.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Portal de descomptes PIMEC
 
Dinamitza el teu negoci
 
T'ajudarem a vendre més i a promocionar els teus productes i serveis entre la resta d'empreses sòcies.


 
 
Més info
 
 
 
 
 
Troba aparcament!
 
 
No pot ser més fàcil
 
Aparcar al millor preu en qualsevol punt de la ciutat, centralitzant tots els tiquets en una única factura mensual. Si et registres, obtindràs 5 euros d'aparcament per a cada empleat.
 
Més info
 
 
 
 
 
Beneficis socials i retribució flexible 
 
Avantatges fiscals
 
Els socis de PIMEC, gaudiu d'un 50% de descompte sobre la comissió de servei, sobre xecs i targetes restaurants pass, targeta transport i xec guarderia pass.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
youtube
flickr
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.