Pimec
 
 
 
 
 
PIMEC considera que la mesura relativa a l’avançament de recaptació tributària que pretén implementar el govern en funcions és una mostra més de la imprevisió que suporten les pimes, que comporta noves càrregues financeres i formals, i que posa de manifest el desconeixement i menyspreu vers aquest col·lectiu, el més castigat per la crisi i que ja suporta una forta càrrega impositiva, fins i tot superior a la de les grans empreses.
 
 
Llegeix la notícia sencera
 
 
 
 
La proposta de pagaments fraccionats amb què l’executiu pretén quadrar els seus comptes és deslleial amb les empreses pel seu caràcter confiscatori i per la impossibilitat d’haver-ne previst els costos sobrevinguts.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.