PIMEC i la PMcM llancen una nova edició de la seva enquesta de Terminis de Pagament referida a l'exercici 2016
 

Es tracta, un cop més, d'aconseguir informació veraç sobre el comportament dels terminis de pagament al país al llarg de l'any passat, cosa que permetrà extreure conclusions sobre la seva evolució, el compliment real de la normativa antimorositat i l'eficàcia de les mesures adoptades pel Govern en la matèria.

Els resultats de la nostra enquesta constitueixen un instrument molt útil per a la presa de decisions, tant empresarials com institucionals, en matèria de millora del cobrament.

Per la seva magnitud i fiabilitat, s'ha convertit en referent nacional i europeu, de manera que novament és molt important la teva col·laboració, que no et portarà més de tres minuts.

 
 
Vull fer l'enquesta!
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.