Més de 1.000M d’€ s’escapen a l’empresa catalana en impostos públics, i més del 90% de les empreses pimes desconeixen una de les millors deduccions fiscals que existeixen en el nostre país, la que fa referència a la millora de productes i processos. Segons la nostra experiència, moltes d’aquestes empreses podrien gaudir i disposar dels diners que resulten d’aplicar aquestes deduccions, que poden arribar fins a un 59% d’estalvi en l’impost de societats. Per aquest motiu:

Per a tots els socis de PIMEC, al 2018 garantim l’accés als seus diners.

Actuacions:
• Identifiquem les despeses deduïbles
• Elaborem la documentació tècnica / fiscal
• Preparem els informes
100% GARANTIA TOTAL


Identifiquem les activitats; generem tota la documentació obligatòria per llei; i sol·licitem consultes vinculants i altres documents per tal de garantir la seguretat davant de l’administració.
 
 
Consulta’ns​
 
 
 
 
Maria Josep Contreras
mcontreras@pimec.org
Tel. 93 496 45 00
 
 
 
 
T'informem que les dades personals que ens proporciones estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades amb la finalitat d’informar-te de les novetats, serveis, notícies i/o promocions que, com a organització empresarial, siguin d’interès en l’àmbit que afecta les pimes i persones autònomes. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual van ser recollides. Pots sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les teves dades personals, així com la seva rectificació, oposició i cancel·lació. Per a això hauràs de dirigir-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a pimec@pimec.org.