Agenda
 
 
 
 
Canvi de dates! Missió empresarial a Xile
 
Xile és actualment l’economia emergent més ben valorada de la regió de Llatinoamèrica i una de les més reconegudes a nivell global. Del 28 de novembre al 02 de desembre, Santiago de Xile.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Necessites assessorament per a les exportacions i importacions marítimes de la teva empresa?
 
Què és un transitari i un agent de duanes i com et poden ajudar? Millora la gestió del trànsit importació-exportació. 28 setembre, Granollers.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
No dedicaràs dues hores a saber com pots defensar la teva empresa?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu? 5 octubre, Les Franqueses del Vallès.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
Jornada de presentació +PIME a Tarragona
 
El centre d’excel·lència per a la innovació a la pime és una iniciativa d’Eurecat i PIMEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per ajudar a la pime a desenvolupar processos d’innovació. 4 octubre, Tarragona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Facturació electrònica
 
Ja saps com fer una factura electrònica? Si factures a l'administració pública estàs obligat a entregar-les en aquest format. Si ets administració pública, estàs obligat a rebre-les i tenir-ne un registre. 28 setembre, La Selva del Camp.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
Marcos Urarte: "Conversant amb el futur: estratègia, innovació i competitivitat"
 
PIMEC Lleida et convida a participar a una conferència del consultor estratègic i coach Marcos Urarte. Participar-hi i aprofita el que et pot aportar a l'empresa. 25 octubre, Lleida.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Jornada individual: Suport a l'Exportació - Subvenció internacional
 
La jornada també té l'objectiu d'ajudar a les empreses que vulguin sol·licitar la subvenció de 4.000€ per projectes internacionals. 28 setembre, Girona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
Transformació estratègica de les Organitzacions a través del Talent
 
PIMEC Girona et convida a participar en una jornada per transformar les teves organitzacions, de manera que el talent real en sigui el protagonista. 18 octubre, Girona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
ACTE RECOMANAT
 
 
 
ACTE RECOMANAT: 15a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya 2016
 
Oportunitats i impactes de la transformació digital: Quins són els límits? 29 setembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Alemanya: jornada d'assessorament
 
Amb una població de més de 80 milions de persones i amb un PIB per càpita de prop de 45.000€, es considera un dels mercats més madurs i competitius del continent europeu. 29 setembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Taula rodona: Emirats Àrabs
 
La situació estratègica dels Emirats Àrabs Units, junt amb la seguretat jurídica que proporciona a l'inversor, el converteixen en un marc excepcional per a la creació i l'establiment de negocis. 5 octubre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
ACTE RECOMANAT
 
 
 
VIII Afterwork APD Barcelona 2016
 
Trobada que compta amb la col·laboració de PIMEC i que engloba les noves tendències del Management, l'economia global, el networking i l'entreteniment per a directius. 6 octubre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Jornada individual: Cuba
 
Els canvis econòmics que de forma inexorable, es van produint a l'illa, estan duent les empreses de tot el món a explorar les seves possibilitats. 20 octubre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
ACTE RECOMANAT
 
 
 
XII FÒRUM de la distribució de productes siderúrgics - El valor de la distribució
 
Enguany podreu gaudir de la ponència "Parlem d'economia" a càrrec d'Antoni Cañete, secretari general de PIMEC. 20 octubre, Castelldefels.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Com gestionar el talent jove: motivació i reptes
 
PIMEC organitza conjuntament amb INFOJOBS una jornada per saber quin impacte i influència té la incorporació de joves professionals en les nostres organitzacions. 20 octubre, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
La gestió interdisciplinària de la malaltia professional
 
Aclarirem el concepte de malaltia professional diferenciant-la del d’accident de treball i de malaltia comuna, alhora que oferirem l’oportunitat de reunir en un mateix acte als diferents agents implicats. 4 octubre, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
Jornada de debat: logística i infraestructures a les pimes
 
PIMEC, l’Associació El Prat Empresarial i l’Ajuntament del Prat organitzen una jornada de debat al voltant de la logística i les infraestructures adreçada a pimes. 29 setembre, El Prat de Llobregat.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
DESTAQUEM
 
 
 
No dedicaràs dues hores a saber com pots defensar la teva empresa?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu? 19 octubre, Mataró.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
26è Esmorzar sobre finançament per a la PIME - “MERCADO FINANCIAPYME”
 
Presenta la teva empresa al 26è MERCADO FINANCIAPYME i aconsegueix finançar tant el circulant com les teves inversions amb les millors condicions de mercat. 28 setembre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Presentació del Programa de Direcció General de Pimes amb Certificació SGE 900
 
Et convidem a conèixer i a participar en aquesta certificació que s'adreça a propietaris, directors i gerents que vulguin iniciar un procés de qualificació. 4 octubre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Canvi de data! Connecta amb Polònia: videoconferència
 
En aquestes jornades, el tècnic expert en el país analitzarà, cas a cas, les necessitats de cada empresa i se li podran adreçar preguntes i dubtes referents a aquest mercat. 27 octubre, videoconferència.​
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Ciències de la salut a Massachussets: descobreix les oportunitats de negoci!
 
Massachussets destaca per la diversitat d’empreses, universitats reconegudes mundialment (Hardvard, MIT...), centres d’investigació i iniciatives que lideren sectors com les ciències biològiques. 19 octubre, videoconferència.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.