Benvolgut/da president/a,

És conegut l'interès de PIMEC per la Formació Professional i la seva participació en tots els àmbits en què es desenvolupa, tant de competència de l'Administració com de caràcter privat. I en ambdós casos, els gremis i les associacions porten a terme activitats importants per afavorir-ne la millora.

Però tot i els avenços que sens dubte s'han aconseguit, persisteix, en molts de casos, la preocupació per la manca de correspondència entre els resultats de la formació i les necessitats de l'empresa, o entre l'oferta de personal qualificat i la demanda real de les empreses.

Aquesta problemàtica es veu agreujada en alguns sectors concrets que, per les seves característiques pròpies, necessitarien poder abordar la formació mitjançant models alternatius als que avui tenim a l'abast.

Per aquestes raons, el Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat la realització d'un estudi que ens permeti conèixer amb precisió, en cada un dels sectors, l'estat de la formació. El nostre propòsit és que sigui el punt de partida de noves propostes i línies de treball, encaminades a poder atendre millor els requeriments empresarials.

L'estudi es realitzarà en dues fases d'aquí al mes de setembre. En la primera farem arribar un qüestionari per recollir les dades més rellevants sobre formació de cada gremi o associació. En la segona fase, a partir de la informació recollida, es concertaran entrevistes per concretar aquells punts que ho facin convenient.

Amb el convenciment que aquest treball permetrà potenciar l'activitat actual, aprofitar sinergies i impulsar noves iniciatives profitoses per als gremis i les associacions, li agraeixo d'antuvi la seva col·laboració.

Cordialment,

Josep González
President
 
Fer enquesta!
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.