A partir del proper 1 d’octubre els professionals autònoms hauran de gestionar via electrònica tots els tràmits relacionats amb l’afiliació, la cotització i la recaptació de quotes de la Seguretat Social.
 
Per accedir a aquests serveis, el professional haurà de disposar d’un sistema d’autentificació:  certificat electrònic, el DNI electrònic o el sistema Cl@ve.
 
 
 
 
El certificat digital ja no és una opció; és una obligació per a totes les pimes i autònoms
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Certificat digital
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Des de PIMEC facilitem la signatura electrònica als autònoms i a les empreses perquè duguin a terme gestions telemàtiques amb les administracions públiques, disposin d’identitat a Internet i incorporin la signatura electrònica reconeguda als documents en format digital.
 
 
 
 
 
 
 

També et pot interessar:

 
 
 
Complerta oferta financera i de serveis a la teva disposició per ajudar a créixer la teva empresa
 
Solucions a mida per a empreses i autònoms. Demana informació sense cap compromís.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Coneixes les bonificacions actualment vigents per a autònoms?
 
Breu recull de les bonificacions més destacades actualment disponibles per als autònoms, ja siguin societaris o no.
 
Més informació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
T’informem que les teves dades personals estan protegides d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de gestionar la teva àrea privada i l’accés a la inscripció de cursos i actes que aquest registre et proporciona, així com informar-te dels continguts relacionats amb el teu compte creat a pimec.org. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l'accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.