El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu i per a la teva empresa?
 
Et convidem a aquesta nova jornada que tindrà a lloc el proper 5 d'octubre a les Franqueses del Vallès on podràs obtenir respostes sobre com PIMEC et defensa i representa els teus interessos, i sobre com podem ajudar la teva empresa i fer-la créixer. Perquè som una patronal diferent, lluitadora i compromesa al màxim amb les pimes i els autònoms.
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 5 octubre, 2016 -
17:45 a 20:30 
 
 
 
 
 
 
 
 
Masia de Can Ribas - Centre de Recursos Agraris
Camí Antic de Vic, 10
Les Franqueses del Vallès - Corró d'Avall
 
 
 
 
 
 
La delegació territorial de PIMEC al Vallès Oriental va començar les seves activitats al febrer de 2005 a Granollers, amb la missió de representar i defensar els interessos i valors de la pime, els autònoms i el petit comerç a la comarca. Entre els àmbits de treball prioritaris de la delegació figuren la mobilitat, els polígons industrials, les infraestructures i el foment de la innovació, la formació i la internacionalització.

La delegació disposa d’una llarga experiència col·laborativa amb entitats locals en projectes publicoprivats de suport als emprenedors i al teixit empresarial.
 
 
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.