TOTS SOM PIME AL DIA!
 
Tret de sortida de Pime al Dia, el blog de les pimes!
 
 
 
 
 
Neix Pime al Dia, el blog de temàtica empresarial que vol ocupar un espai diari en el consum d’informació que necessita una pime.

El valor del seu contingut està en la diferenciació i la competitivitat des d’on s’articula la informació: trets que fan que el coneixement i l’anàlisi propis d’un agent com PIMEC arribi d’una forma segmentada per àrees d’interès.
PER A TU!!!
 
Entra al blog
 
 
 
 
 
 
Pime al Dia s’adreça a petites i mitjanes empreses de qualsevol forma jurídica i, sobretot, a directors, professionals i empresaris d’aquestes pimes per ajudar-los a trobar tota la informació necessària per al seu dia a dia. També es dirigeix a treballadors autònoms, amb una categoria especialment creada sobre temes legislatius i fiscals.

Altres àrees d’interès organitzades en diferents seccions dintre del blog són: Legal, Economia i Finances, RH i Formació, Relacions Laborals, Màrqueting i Comunicació, Tecnologia, Internacional, Energia, Medi Ambient, Responsabilitat Social, Autònoms i Sectors d’Activitat. Aquesta última ofereix un suplement pel seu valor i per l’estudi de mercats concrets.

Pime al Dia vol contribuir activament al bon funcionament de les pimes i ajudar-les en la sovint difícil presa de decisions.
 
 
 
 
Entra-hi i comenta amb nosaltres!
 
 
 
Pime al Dia
 
 
 
 
El teu espai d'informació i diàleg professional
 
 
Pimec
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.