Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Com poden els autònoms ajornar el pagament de l'IVA?
 

D'acord amb la instrucció sobre els criteris a seguir sobre la sol·licitud d'ajornaments després de l'aprovació del Reial Decret Llei 3/2016, l'Agència Tributària ha aclarit que els ajornaments de l'IVA es tramitaran segons el següent procediment.

Es podrà sol·licitar ajornament de l'IVA, qualsevol que sigui el seu import, en les següents circumstàncies i en funció de l'import global del deute:

SOL·LICITUDS FINS A 30.000 €:
Termini màxim de 12 pagaments mensuals. Si la sol·licitud és per IVA, Hisenda Pública no sol·licitarà que s'acrediti que les quotes d'IVA repercutides no han estat efectivament pagades.

SOL·LICITUDS DES DE 30.000,01 €: Termini màxim de 36 pagaments mensuals. Si la sol·licitud és per IVA, s'haurà d'acreditar que les quotes d'IVA repercutides no han estat efectivament pagades.
 

Per a més informació:
Comissió Economicofiscal
fiscal@pimec.org
 
Notícia completa
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.