Et convidem a la Conferència Internacional Estàndards i Indicadors per a l'Economia Circular
 

En l'àmbit de l'economia circular, la necessitat de disposar d'indicadors que permetin avaluar adequadament els progressos en l'eficiència en l'ús dels recursos és una de les qüestions que ha generat més debat a la Unió Europea.

Aquests indicadors serien d'utilitat per a les administracions, però també constitueixen un instrument imprescindible per a les empreses, que podrien calcular el valor afegit dels seus productes i serveis i fer un seguiment de la circularitat del seu negoci.


Des de PIMEC, ens complau convidar-te a aquesta interessant jornada amb els experts més reconeguts del sector de manera totalment gratuïta per ser soci. 

La data límit per a la inscripció és dimecres 1 de març al migdia.
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dijous, 2 de març de 2017
Hora d'inici: 9.45 h
Hora de finalització: 18.45 h
 
 
 
 
 
 
 
 
CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.