Pimec
 
 
 
 
 
El TJUE declara que, per l'extinció del contracte de treballadors interins, i per assimilació, als temporals, se'ls reconegui una indemnització de 20 dies per any treballat.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
A partir de les observacions formulades per les organitzacions que agrupa, ha presentat al·legacions al projecte de decret del Reglament de Turisme de Catalunya.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
50 pimes més de la demarcació de Barcelona han estat escollides per participar en la 5a edició del programa "Accelera el creixement".
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Amb aquest acord, el programa emppersona facilitarà més recursos gratuïts de suport emocional a pimes, a persones autònomes i a col·lectius amb dificultats.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix una nova proposta formativa per a aquest curs acadèmic, amb l'objectiu de millorar la competència comunicativa a través de la llengua.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Amb la Federació Catalana de Perruqueries i Bellesa i l’assessorament del Departament de Relacions Laborals i Negociació col·lectiva de PIMEC.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
SUBVENCIONAT
 
 
 
 
Adquireix els coneixements, habilitats i aptituds necessaris per poder participar en la negociació col·lectiva d'àmbit d'empresa. 3 d'octubre, Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
T'informem de la signatura de les Taules Salarials del C.C. de la indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona dels anys 2016 i 2017.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
La Inspecció de Treball ha publicat un "Criteri Tècnic" respecte a la seva actuació en matèria de quota de reserva de llocs de treball per a persones amb discapacitat.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
 
 
Activa la vigilància de cartera dels teus clients principals.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com a oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.