Pimec
 
 
 
 
 
Josep González: “Sense el paper de representació de les patronals, no s’escoltarien les opinions i inquietuds dels empresaris a l’hora de redactar lleis, aprovar decrets o negociar convenis col·lectius.”
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
El secretari general de PIMEC i president de la PMcM manifesta que el sector públic està lluny dels 30 dies que marca la legislació actual
 
 
La Comissió Europea revela que està "investigant" possibles pràctiques irregulars (com alterar les estadístiques sobre morositat) i comprovant els terminis de pagament del sector públic.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
El passat 29 de juliol es va publicar al DOGC el Conveni del cava i dels vins escumosos de Catalunya per als anys 2015-2017.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Reial decret sobre jornades especials de treball en matèria de treball nocturn
 
 
Es  modifica el Reial Decret 1561/1995, de 21 de setembre, sobre jornades especials de treball, en matèria de treball nocturn afegint un nou article referit exclusivament a treballadors nocturns que realitzin treballs amb riscos especials o tensions importants.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Publicació de nous criteris del Distintiu de garantia de qualitat ambiental 
 
 
Les categories de productes de paper, productes de fusta, productes de material compostable i els olis base regenerats i els productes que els incorporen, disposen de nous criteris ambientals. 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des del Departament Jurídic us informem dels convenis col·lectius i de la normativa publicada als Diaris Oficials durant el mes d'agost de 2016.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Indicadors PIMEC agost 2016 
 
 
Consulta els indicadors d'agost sobre diversos aspectes macroeconòmics, microeconòmics, d'ocupació, d'autònoms i de creació d'empreses.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
La responsabilitat en el nou Codi Penal, una nova càrrega per a les pimes
 
 
Amb la nova reforma del Codi penal les persones jurídiques, entre les quals es troben les petites i mitjanes empreses, esdevenen subjectes susceptibles de no complir amb la llei i per això també són susceptibles de ser sancionades per si mateixes.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Augmenta la protecció i cobertura de la teva salut 
 
 
Seguretat i tranquil·litat amb una àmplia gama de serveis i cobertures disponibles. Demana pressupost sense cap compromís. 
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.