Pimec
9 de gener de 2017
Comparteix-ho a:   |
 
 
ALERTA DEL DEPARTAMENT DE RELACIONS LABORALS
 
PIMEC actua en relació al registre horari a les empreses
 

La interpretació del Reial Decret Llei 16/2013, de 20 de desembre, donada per la sentència de l’Audiència Nacional estableix l’obligació de l’empresari d’establir un sistema de registre diari de la jornada com una eina imprescindible per poder comprovar la realització d’hores extraordinàries.

Arran d'aquesta interpretació, la Inspecció de Treball de Catalunya ha anunciat que aquest 2017 encetarà accions intensives en aquest sentit a tots els sectors.

Des de PIMEC hem instat reiteradament l’administració a fer una anàlisi prèvia al voltant d’aquesta qüestió i hem traslladat la casuística concreta que en dificulta el control.

En aquest sentit, al Consell de Relacions Laborals del Departament de Treball, del qual PIMEC forma part, s’han iniciat taules de diàleg per poder analitzar els diferents casos i, paral·lelament, la Inspecció de Treball ens ha fet l’oferiment d’efectuar mediacions entre empreses i treballadors que no trobin la manera d’adaptar els sistemes de control.

Per conèixer les accions detallades que ha dut a terme PIMEC i descarregar l'informe complet sobre el registre horari, fes clic a "Més informació".
 
 
Més informació
 
 
 
 
Elena de la Campa
Directora de Relacions Laborals i Negociació Col·lectiva de PIMEC
edelacampa@pimec.org
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.