Pimec
 
 
 
 
 
El president de PIMEC, Josep González, va rebre de la mà del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la medalla institucional i Menció d’Honor del Consell Superior de Doctors (CONSEDOC)
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Després de les exigències de PIMEC i la Plataforma Multisectorial contra la Morositat (PMcM)
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Consulta els indicadors d'abril sobre diversos aspectes macroeconòmics, microeconòmics, d'ocupació, d'autònoms i de creació d'empreses.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des del Departament Jurídic us informem dels convenis col·lectius i normativa rellevant publicada durant el mes d'abril de 2016 als Diaris Oficials.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des del Departament Jurídic us informem dels convenis col·lectius i normativa rellevant publicada durant el mes d'abril de 2016 als Diaris Oficials, d'àmbit nacional, autonòmic, i de la província de Barcelona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des del Departament Jurídic us informem dels convenis col·lectius i normativa rellevant publicada durant el mes d'abril de 2016 als Diaris Oficials, d'àmbit nacional, autonòmic, i de la província de Tarragona.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
La Generalitat posa a disposició de les empreses un nou servei per informar d’actuacions de les administracions que obstaculitzin l’activitat econòmica.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
La sectorial també incideix en el fet que el pes real és major però no és possible quantificar alguns elements importants.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
Departament de RRHH
 
 
 
 
Si estàs pensant en incorporar personal en la teva empresa, posa't en contacte amb nosaltres i et facilitarem informació de como podem ajudar-te i quins ajuts pots tenir per a la contractació.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adreçat a empreses industrials amb projectes per a la creació o millora significativa d’un procés productiu i que suposin una avantatge competitiva per l’empresa
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
PIMEC Logística ha signat un avantatjósacord de col·laboracióamb el SIL –Barcelona, 7 al 9 de juny. Demana ara el teuespai, amb un descompte de més del 50% sobre la tarifa oficial!
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Ja podeu llegir el número corresponent al mes de maig de l'Indicador d'Economia.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Trobar aparcament no pot ser més fàcil!
 
Aparca al millor preu centralitzant tots els tiquets d'aparcament en una única factura mensual. Ara, si et registres obtindràs 5 euros d'aparcament gratuït per cada empleat.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
La millor defensa davant les multes de trànsit
 


Ara tens descomptes en recursos de multes. Et gestionem el rastreig al BOE, la identificació i la gestió de devolucions. Consultan's sense cap compromís.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Estalvia un 9% de mitjana en el teu combustible!
 


Per ser soci de PIMEC tens un 9% de mitjana en combustible de qualitat, amb càrrec i fatura mensuals i els teletacs ilimitats gratuïts en la xarxa d'estacions de serveis més àmplia.
 
Més info
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.