Pimec
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Posicionament de PIMEC
 
 
La patronal mostra el seu rebuig i preocupació per la intervenció de les institucions i comptes de la Generalitat per part de l’Estat.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Autònoms PIMEC analitza la reforma del treball autònom
 
 
La sessió ha comptat amb la participació dels principals protagonistes del procés de debat i aprovació de la Llei al Congrés dels Diputats.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Els Mossos alerten sobre la proliferació d’estafes
 
 
La Unitat Central d’Estafes posa en alerta les empreses davant la proliferació d’estafes de caire econòmic conegudes com a “CEO CALL” i “MAILER”.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Comunica’t per vendre
 
Una bona comunicació i un bon ús de la llengua són sinònims de qualitat i ajudaran a millorar la competitivitat del teu negoci. Comunica’t!
 
Mira el vídeo
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Conveni entre Empresa i Coneixement i PIMEC
 
 
Contempla propostes de col·laboració enfocades a la internacionalització, innovació, els recursos energètics i la continuïtat empresarial.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Per Nadal fes un regal Ben Fet!
 
 
Aquestes festes regala productes compromesos amb el territori, regala productes amb certificació! Mira els 4 lots exclusius que Ben Fet! ha preparat.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
Pimealdia
 
 
La formació impulsa el Pacte Nacional per a la Indústria
 
 
Ens trobem davant un pacte amb una clara aposta per a l'impuls de la formació i la qualificació, en estreta col·laboració amb el món empresarial.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Et convidem a la Fira Àpat!
 
 
Ben Fet! serà present a la fira professional dels aliments catalans els dies 20, 21 i 22 d’octubre, a Barcelona. Demana una invitació personalitzada!
 
Més informació
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Productes financers a mida per a pimes i autònoms
 
 
Disposem de gestors especialistes que et vindran a veure per ajudar-te en totes les teves gestions. Consulta'ns!
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.