16 novembre
 
 
 
 
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa, la rutina no ens deixa veure més enllà. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podria fer PIMEC per a tu i per a la teva empresa?
 
Et convidem a aquesta nova jornada que tindrà a lloc el proper 16 de novembre a Reus on podràs obtenir respostes sobre com PIMEC et defensa i representa els teus interessos, i sobre com podem ajudar la teva empresa i fer-la créixer. Perquè som una patronal diferent, lluitadora i compromesa al màxim amb les pimes i els autònoms.
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dimecres, 16 novembre, 2016
17:45 a 20:30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Edifici Tecnoparc
Av. Bellissens (43204)
Reus
 
 
 
 
 
 
PIMEC Baix Camp-Reus pretén donar serveis de valor afegit i proximitat a les pimes de la comarca, així com mantenir i ampliar les relacions amb les administracions i altres institucions del territori, sempre amb l’objectiu de promoure el desenvolupament econòmic i social d’aquest últim.
 
 
 
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.