Pimec
Programa despecialització Credit Management
 
 
 
 
Programa d'especialització de Credit Management
 

La Comissió Europea ha publicat un informe en què afirma que les males pràctiques de pagament en les transaccions interempresarials són comuns a Europa i tenen conseqüències econòmiques importants per a les empreses en relació amb la seva rendibilitat, l'ocupació i el creixement.

L'informe de la CE afirma que moltes empreses, especialment les pimes, no coneixen les tècniques bàsiques de Credit Management per administrar els crèdits comercials atorgats als seus clients de manera adequada. Així com també assenyala que és convenient que les empreses proveïdores de béns, i en particular les pimes, rebin cursos de Credit Management. 

Aquest Programa de Formació organitzat per PIMEC cobreix aquestes necessitats formatives que recomana la CE mitjançant l'oferta d'un programa especialitzat.

El Credit Management suposarà un canvi en la rendibilitat de la teva empresa, un concepte molt necessari i molt més ampli que la tradicional gestió de riscos, donat que suposa una revolució en la cultura empresarial.

Docent: 

Director Acadèmic del programa: Pere Brachfield. Únic morosòleg que hi ha a Espanya i considerat com un dels majors especialistes en la lluita contra la morositat i el recobrament d’impagats. Creador de la morosologia, nova disciplina de les ciències empresarials que estudia com lluitar contra el fenomen de la morositat. Soci director de Morosólogos Asociados. Director d’estudis de la PMCM (Plataforma Multisectorial contra la Morosidad) i assessor de PIMEC en la lluita contra la morositat. Professor de diferents escoles de negocis i universitats, com EAE Business School, CEF, FUB. Autor de 24 llibres sobre la matèria.


Estructura del Programa:
Aquest programa està estructurat en 4 mòduls que es poden cursar de forma independent o es poden realitzar en la seva totalitat.

Mòdul 1 : Qüestions júridiques relacionades amb el crèdit a clients, el cobrament de factures i la recuperació de crèdits impagats.

Mòdul 2 : La gestió integral del risc de crèdit de clients gràcies al Credit Management.

Mòdul 3 : Els serveis de tercers que asseguren el cobrament dels crèdits comercials, cobreixen el risc d'impagament o gestionen el cobrament de factures impagades. 

Mòdul 4 : El cobrament de factures vençudes, la recuperació d'impagats i la negociació amb deutors.Duració del Programa :

La durada total d'aquest programa és de 56 hores lectives / La durada de cada un dels mòduls és de 14 hores lectives.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mòdul 1: Inici 13 de març  
dimecres i dijous, 09:00 a 15:00
 
 
 
 
 
 
 
 
PIMEC
Viladomat 174, 08015 Barcelona
 
 
 
 
 
 
Si ets soci de PIMEC, per 700 € aprendràs a disminuir riscos de morositat, implementar procediments que redueixin el risc d'impagament, escurçar el període mitjà de cobrament i mantenir un flux de caixa òptim. (Consulta els preus per mòduls individuals)

Si no ets soci, et costarà 880 € tot el Programa  (Consulta els preus per mòduls individuals). Pensa a fer-te'n, tot són avantatges.
 
 
 
 
Vull ser part de PIMEC
 
 
 
 
Per a més informació, truca'ns al 93 496 45 00 i pregunta pregunta per Yolanda Pérez - yperez@pimec.org
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
Twitter
Linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
T’informem que les teves dades personals estan protegides d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de gestionar la teva àrea privada i l’accés a la inscripció de cursos i actes que aquest registre et proporciona, així com informar-te dels continguts relacionats amb el teu compte creat a pimec.org. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l'accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.