Agenda
 
Destaquem...
 
 
 
Què fa PIMEC per a tu?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podem fer per a la teva empresa? 6 juliol, Girona.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’alt nivell d’industrialització del país fa que hi hagi nombroses oportunitats de negoci per a les empreses de productes intermedis. 7 juliol, Martorell.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
Destaquem...
 
 
 
Què fa PIMEC per a tu?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa. Posa el fre i para’t a pensar: saps què pot fer PIMEC per a tu? 14 juliol, Sant Feliu de Llobregat.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
Destaquem...
 
 
 
Siguis soci o no, siguis jove o no tan jove, ha arribat l'estiu i el volem compartir amb tu! 5 juliol, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC i Tertúlia Digital, amb el suport del pla Idigital de la Generalitat de Catalunya, et conviden a participar en aquesta jornada. 18 juliol, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
Destaquem...
 
 
Programes de prevenció penal
 
Circular de fiscalia 1/2016
 
Interpreta els programes de Compliance Officer que afecten les persones jurídiques i ens suggereix com seran interpretats en seu judicial. 7 juliol, Reus.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Entrega d’un Xec d’Innovació gratuït cofinançat per LEITAT i PIMEC per a l’elaboració d’una prediagnosi. 6 juliol, Vilanova del Camí.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Tres sopars tertúlia en els quals es promociona debat sobre aspectes clau de la nostra societat, com economia, innovació, globalització, sostenibilitat, educació... 7 juliol, Manresa.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
Destaquem...
 
 
 
PIMEC Joves Maresme-Barcelonès Nord organitza el primer sopar d’estiu a la fresca adreçat a joves empresaris i empresàries del territori amb l’objectiu d’incrementar la xarxa de contactes professionals. 7 juliol, Caldetes.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Novetats en la normativa
 
Obligacions de registre de jornada
 
Una sentència de l’Audiència Nacional estableix l'obligació de l'empresari de preveure un sistema de registre diari de la jornada. 20 juliol, Barcelona.
 
Més info
 
 
 
 
Certificació SGE 900
 
Presentació del Programa de Direcció General de Pimes
 
La primera i única acreditació d'expert en direcció general de pimes per a la gestió experta d'empresa i la presa de decisions. 26 juliol, Barcelona.
 
Més info
 
 
 
 
Viatge empresarial
 
Aterrem a Xile
 
Xile és actualment l’economia emergent més ben valorada de la regió de Llatinoamèrica i una de les més reconegudes a nivell global. 14-17 novembre, Santiago de Xile.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Factura de llum
 
T'ajudem a estalviar
 
Contractarem directament els preus finals que veuràs a la teva factura sense despeses, sense interrupcions de subministrament ni modificacions.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
 
Acord bancari
 
Empreses i autònoms
 
Disposem de gestors especialistes que et vindran a veure per ajudar-te en totes les teves gestions, sense que t'hagis de desplaçar ni sortir del negoci.
 
Més info
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.