Pimec
 
 
 
 
Trobada PIMEC Joves amb Carme Forcadell
 
Si ets jove empresari/a, vine i pregunta les teves inquietuds a Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya.
 
M'hi vull inscriure!
 
 
 
 
 
 
 
Dijous, 26 maig, 2016
18:30 a 20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
PIMEC
Viladomat 174, 08015 Barcelona
 
 
 
 
 
 
Carme Forcadell i Lluís, política, filologa, catedràtica i presidenta del Parlament de Catalunya.

Amb l'objectiu d'aportar idees, recomanacions i compartir experiències personals i professionals amb els joves empresaris i empresàries, es durà a terme aquesta trobada amb una de les personalitats de referència en l'àmbit polític català amb qui tindreu la oportunitat de que us resolgui les vostres preguntes. 
 
 
 
 
Més informació
 
 
 
Joves Empresaris i Empresàries
 
 
 
Fes les teves preguntes!
 
Per tal de poder preguntar tot allò que us preocupa com a joves empresaris, ens podeu fer arribar les vostres preguntes i inquietuds a través del correu: info@pimecjoves.org
 
Tinc una pregunta
 
 
 
 
 
Patrocinat per Cervesa del Montseny
 
Espai de Networking
 
Com ja és habitual, en finalitzar el col·loqui crearem un espai de networking entre els assistents, per tal de donar-vos la possibilitat d'ampliar la vostra cartera de contactes.
 
No vull perdre'm el col.loqui
 
 
 
 
*Nota: Per poder assistir a aquest acte cal ser directiu o empresari menor de 41 anys
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.