Pimec
 
 
 
Atenció!! Requeriments fiscals i impacte en la tresoreria de les pimes
 
 
El passat 30 de setembre de 2016 es va publicar al BOE, un Real Decret-llei 2/2016, que afecta a moltes de les nostres PIMES de Catalunya.
 
Més informació
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Aquest any regala productes compromesos amb el territori!
Ben fet! ha preparat 4 exclusius lots de productes per a aquest Nadal perquè pugueu escollir quina composició respon al regal que voleu fer.
 
 
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
És important destacar que la Llei prohibeix a les empreses pactar interessos de demora per sota d’un 70% dels marcats per la Llei, així com excloure la possibilitat de cobrar aquests interessos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Determinem, sense estar subjectes a cap subministradora, la potència energètica que realment necessites per ajustar-ho a la normativa de la revisió de peatges de l’electricitat.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
El nostre blog diu...
 
 
Inclou en el compte d’explotació els costos relacionats amb el medi ambient
 
 
Gestionar bé la partida dels costos ambientals ens pot ajudar, no només a contenir la despesa, sinó també a ser més eficients i competitius.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Servei de manteniment tècnic
 
La millor solució d'assistència tecnològica a preus pime. Prova gratuïtament el servei de manteniment tècnic durant un mes!
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Professionals experts en mercats concrets seran el teu braç executor integrant-se a la teva empresa i aportant experiència, coneixement i agilitat en les accions diàries.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Ja no tens excusa per innovar
 
 
Vine i coneix com aconseguir cofinançament a les Jornades +PIME!
Ben aviat estarem al teu territori amb una jornada +PIME. Consulta les dates aquí!
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Calendari de les festes laborals de les Comunitats Autònomes espanyoles i de les Ciutats de Ceuta i Melilla per a l’any 2017
 
 
Des del Departament Jurídic us informem del calendari de les festes laborals de les Comunitats Autònomes espanyoles i de les Ciutats de Ceuta i Melilla per a l'any 2017.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
 
Fins a un descompte del 26,5% en la teva factura elèctrica
 
Preus de l'energia i la potència amb descomptes i serveis gratuïts d'assessorament energètic.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vola en tarifa Excellence a un 30% de descompte!
 
Gaudeix de tots els avantatges de volar en tarifa Excellence: seient a primera fila, flexibilitat de canvis i cancel·lacions, taulell de facturació exclusiu, accés a sala VIP, i molt més!
 
 
 
 
 
 
 
 
Servei de transport nacional, internacional, logística i emmagatzematge
 
Amb 400 vehicles propis, 50.000 m2 d'emmagatzematge i un gran equip d'especialistes en logística, t'oferim un servei personalitzat i adaptat.
 
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
youtube
flickr
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.